Tedenske delavnice telesnih procesov

Kaj je potrebno, da bi vaše telo postalo vaš najboljši prijatelj, kar v resnici je? Kaj vse je mogoče z našimi telesi?   Kakšna čarovnija smo lahko skupaj z svojimi telesi in kakšen največji doprinos smo lahko drug drugemu in celemu planetu z izvajanjem in prejemanjem telesnih procesov?

Ali veste, da ste vi kreator svojega telesa in da ga kreirate še vedno, vsak dan znova s svojimi sodbami in zaključki? Ali veste, da ima telo svojo zavest?

Večina ljudi živi svoje življenje brez povezave s svojim telesom…

Ste sedaj pripravljeni imeti drugačno resničnost in življenje s svojim telesom? Ste pripravljeni spoznati svoje telo, mu prisluhniti, se povezati z njim, ga negovati, ljubiti in ga končno nehali soditi?

Vsak teden bomo spoznali in se naučili izvajati nov telesni proces na masažnih mizah. Skupno vsem tem procesom je, da so energijski. Delujejo z energijo telesa in bitja. Z prejemanjem in izvajanjem telesnih procesov bomo osvobodili, odklenili svoje telo, ga aktivirali in se odprli novim spremembam, energiji, radosti, lahkotnosti, uživanju in prejemanju…

Naučili se bomo, kako se povezati in komunicirati z svojim in z drugimi telesi, kako biti prisotni in zavestni s telesi, kako biti prostor in energija kar v resnici smo…

Postavljali bomo vprašanja, uporabljali Accessova orodja in ozaveščali, kaj vse smo lahko skupaj s telesi, kaj nam hoče telo povedati z bolečino, kako se lahkotno znebiti odvečnih kilogramov, kaj vse lahko še spremenimo z komuniciranjem s svojim telesom in še veliko, veliko več…

Bolj ko si boste dovolili biti, vedeti, zaznavati in prejemati in si izbrali spremembo, biti sprememba, bolj se bo to odražalo ne samo na vašem telesu, temveč tudi na vseh področjih življenja…

Česa si ne dovolimo izbrati, ker če bi si to izbrali, bi se spremenilo vse v našem življenju?

Delavnice bodo potekale ob četrtkih v dopoldanskem od 09.00- 12.00 in popoldanskem terminu od 18.00 do 21.00 ure

Prispevek: 40 €

Zakup rednih delavnic telesnih procesov za 2 meseca (8x) = 200 € (privarčujete kar 120 €)

Z zakupom delavnic ste deležni posebnih akcij in ugodnostih.

Obvezne prijave na 070 806 512 ali masaza.lux@gmail.com

 

Četrtek 22. februar

TELESNI PROCES TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI

Tokrat bomo izvajali in prejemali telesni proces Trizložni sekvenčni sistemi. (Zelo je priporočljivo, da se ga zažene skupaj z Barsi)
Trizložni sekvenčni sistemi se nanašajo na travmo, šok. Proces se najpogosteje uporablja kot verbalni proces za čustveno trav, vendar je lahko zelo učinkovit tudi pri fizičnih težavah, kjer je bolečina povzročila travmo; še posebej nesreča, ki je bila čustveno ali fizično dovolj pretresljiva, da oseba začne deliti svoje življenje na čas pred nesrečo in čas po nesreči.

 
Da ima nekdo Trizložne sekvenčne sisteme lahko prepoznamo po tem, da se nenehno vrača k isti zgodbi. To imajo ljudje, ki znova in znova obsesivno govorijo o isti temi. Ali ste kdaj srečali nekoga, ki je doživel nesrečo ali izgubil ljubljeno osebo in je o tem nenehno govoril? O teh stvareh govorijo kot bi se zgodile včeraj, kljub temu, da so od takrat lahko pretekla leta. Nekateri ločenci še deset let po ločitvi govorijo o tem.
Zakaj nimajo življenja? Zato, ker ga ne morejo imeti: to je stvar, o kateri govorimo.
Vedno znova se vračajo nazaj. Oseba to živi kot, da se je to zgodilo včeraj, kljub temu, da se je to zgodilo že dolgo časa nazaj. Ne morejo iti čez to. Vse to je zaklenjeno v naših telesih; določen dogodek to aktivira in telo vedno znova podoživi travmo.
Je sedaj čas, da se osvobodite in spet zadihate?

 

Četrtek 21. december 

TELESNI PROCES UTELEŠENJE PROSTORA IN UTELEŠENJE KOT PROSTOR

Tokrat bomo izvajali in prejemali telesni proces Utelešenje prostora in utelešenje kot prostor. 
Ko si dovolimo biti prostor, postane življenje čisto nekaj drugega. Ta proces pokaže telesu, kako biti prostor med molekulami, ne pa da se samodefinira kot gostota te resničnosti.
Kakšen prostor sem lahko danes, kar mi spreminja vse v življenju?

Bolj ko si boste dovolili biti, vedeti, zaznavati in prejemati in si izbrali spremembo, biti sprememba, bolj se bo to odražalo ne samo na vašem telesu, temveč tudi na vseh področjih življenja…